نارگیل میوهای سرشار از فیبر طبیعی، ویتامین ها و مواد معدنی است که از جمله آنها میتوان به ویتامین B6، آهن و مواد معدنی همچون منیزیم، روی، مس، منگنز و سلنیم اشاره کرد. نارگیل به تنظیم کلسترول و مراقبت از پوست و مو کمک بسیاری میکند. همچنین مصرف آن موجب بهبود متابولیسم بدن می شود و از اندامهای حیاتی مانند کبد محافظت میکند.مصرف نارگیل ترشح انسولین و استفاده از قند خون را بهبود می بخشد و با تاثیر مثبتی که روی هورمون های کنترل قند خون دارد، باعث کاهش ابتلا به دیابت می شود.نارگیل دارای فیبر است و به همین دلیل حاوی مزایای گوارشی بوده و باعث هضم بهتر غذا می شود و از اختلالات معده و روده پیشگیری می کند. مصرف نارگیل در درمان تهوع و استفراغ نیز مفید است.مواد مغذی موجود در نارگیل برای سیستم ایمنی بدن مفید است. نارگیل به دلیل دارا بودن خواص ضدویروسی، ضدقارچی، ضدباکتریایی و ضدانگلی، از بدن در برابر انواع ویروس ها و باکتری های مضر محافظت کرده و مصرف آن در درمان عفونت گلو، عفونت ادراری و کرم های روده مفید است.مصرف روزانه و مرتب نارگیل در افزایش رشد استخوان ها مفید است. نارگیل باعث بهبود توانایی بدن در جذب کلسیم و منگنز شده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
نارگیل
تبدیل واحد:
کالری:
3.54
چربی
0.33
گرم
پروتئین
0.03
گرم
کربوهیدرات
0.15
گرم
دیدگاهتان را بنویسید