پنیر لاکتیکی

تبدیل واحد:
کالری: 1.93
چربی 0.14 گرم

پروتئین 0.12 گرم

کربوهیدرات 0.05 گرم

پنیر لاکتیکی یک نوع پنیر تازه محسوب می‌شود ، که دارای بافتی نیمه سخت بوده و از انعقاد شیر تولید می‌شود.پنیر لاکتیکی دارای بافتی اسفنجی است که در طی فرآیند تهیه آن و فعالیت باکتری‌ها،لاکتوز به اسید لاکتیک تبدیل می‌شود.در تولید این پنیر از هیچ ماده افزودنی مصنوعی و چربی گیاهی استفاده نمی‌شود ولی عطر و طعم آن مورد پسند اکثریت افراد است.می توانید از آن در انواع سالاد،لازانیا،پیتزا،چیزکیک و…استفاده کنید و طعم جدیدی را تجربه نمایید.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404