پنیر لاکتیکی یک نوع پنیر تازه محسوب میشود ، که دارای بافتی نیمه سخت بوده و از انعقاد شیر تولید میشود.پنیر لاکتیکی دارای بافتی اسفنجی است که در طی فرآیند تهیه آن و فعالیت باکتریها،لاکتوز به اسید لاکتیک تبدیل میشود.در تولید این پنیر از هیچ ماده افزودنی مصنوعی و چربی گیاهی استفاده نمیشود ولی عطر و طعم آن مورد پسند اکثریت افراد است.می توانید از آن در انواع سالاد،لازانیا،پیتزا،چیزکیک و…استفاده کنید و طعم جدیدی را تجربه نمایید.
پنیر لاکتیکی
تبدیل واحد:
کالری:
1.93
چربی
0.14
گرم
پروتئین
0.12
گرم
کربوهیدرات
0.05
گرم
دیدگاهتان را بنویسید