چای ترش Roselle با نام علمی Hibiscus sabdarifa از خانواده Malvaceae گیاهی است یکساله که بومی غرب آفریقا می باشد. چای ترش در بسیاری از نقاط جهان کشت می شود و نام های مختلفی دارد، در ایران به نام های چای مکی یا چای مکه،چای روزل، چای قرمز و چای ترش شناخته می شود. چای ترش دارای برگ های سه تا پنج لوب و گلهای درشت و به رنگ سفید مایل به زرد ملایم می باشد همچنین انتهای گلبرگ به رنگ قرمز است، کاسبرگ چای ترش در ابتدای تشکیل به رنگ سبز بوده و سپس به رنگ قرمز در می آید که همان قسمت مصرفی چای ترش می باشد.
گلبرگ چای ترش
تبدیل واحد:
کالری:
چربی
گرم
پروتئین
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید