یکی از میوه های خوش رنگ و طعم تابستان، آلبالو است. آلبالو سرشار از آنتیاکسیدانهای طبیعی چون آنتوسیانین، کلوروژنیک اسید، کورستین و کامپفرول میباشد و یکی از میوههایی است که از ظرفیت آنتیاکسیدانی بسیار بالایی برخوردار میباشد.
آلبالو سرشار از ویتامین A، فیبر، کلسیم و آهن است. جالب است بدانید که آلبالوی خشک چند برابر آلبالوی تازه کالری دارد.
آلبالو خشک، فعالیت آنزیم های دخیل در فرآیند التهاب و احساس درد را کاهش می دهد؛ در نتیجه می توان فعالیت ضددرد آلبالو را مطابق با استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن دانست.
افرادی که دارای مشکلات معده هستند از خوردن آلبالوی تازه خودداری کنند زیرا که آلبالو ترش است و سلولز موجود در آن دیر هضم می شود.
دیدگاهتان را بنویسید