آبگوشت کشک یکی از غذاهای اصیل و سنتی است که در استان های اراک، اصفهان، آذربایجان غربی و لرستان تهیه می شود. به این غذا در زبان ترکی قورت شورباسی نیز گفته می شود. آبگوشت کشک را می توان به عنوان ناهار یا افطار در ماه رمضان سرو کرد. این غذا مخصوص زمستان است و در فصول سرد سال بسیار می چسبد. مواد اولیه برای تهیه این آبگوشت :گوشت گوسفندی، سیب زمینی، کشک و نخود است.اگر آبگوشت کشک نخوردهاید به شما پیشنهاد می کنیم حتما این نوع آبگوشت امتحان کنید . به این آبگوشت می توانید بادمجان یا چغندر قند نیز بیفزایید.
آبگوشت کشک
تبدیل واحد:
کالری:
1.42
چربی
0.06
گرم
پروتئین
0.15
گرم
کربوهیدرات
0.07
گرم
دیدگاهتان را بنویسید