انگور منبع عالی از مواد مغذی، بیشتر فنل و پلی فنل است و حاوی ویتامین های مهم دیگری مانند ویتامین K، A، C و ویتامین B6 است. همچنین غنی از تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فولات و مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم است. انگور دارای آب زیادی است که به هیدراته بدن کمک می کند و همچنین دارای فیبر رژیمی، کربوهیدرات سالم، آنتی اکسیدان ها و مقدار متوسط پروتئین است. فلاونوئیدها، مانند میریستین و کورستین، در انگور به کاهش آسیب ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند و باعث کاهش سرعت پیری می شوند.
انگور شاهرودی
تبدیل واحد:
کالری:
0.69
چربی
0.002
گرم
پروتئین
0.008
گرم
کربوهیدرات
0.18
گرم
دیدگاهتان را بنویسید