گلپر

تبدیل واحد:
کالری: 0.25
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات گرم

گلپر گیاهی چند ساله از خانواده جعفری است که بیشتر در نقاط مرتفع کوهستان‌های ایران و نقاط دیگر رشد می‌کند. این گیاه بسیار معطر است و در صنعت غذا و دارو از آن استفاده می‌شود. دانه‌های خشک این گیاه مصرف عمومی و همگانی دارد.گیاه گلپر یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است و رادیکال‌های آزاد موجود در بدن انسان را که عامل بسیاری از بیماری‌های مهم مانند پارکینسون، بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های کبدی و آلزایمر است، از بین می‌برد؛ بنابراین مصرف گلپر به پیشگیری از بروز این نوع بیماری‌ها کمک می‌کند.در مورد تاثیر مصرف گلپر نشان داد که این گیاه دارای خاصیت ضد درد بسیار بالایی است. پزشکان معتقد هستند که استفاده از گلپر برای درمان زخم‌های پوستی بسیار مفید است. علاوه بر این استفاده از عصاره این گیاه روی زخم‌ها به ضدعفونی شدن آن‌ها و جلوگیری از شیوع عفونت کمک بسیاری می‌کند.گیاه گلپر دارای خاصیت ضد التهابی بسیار قوی است؛ بنابراین می‌تواند برای درمان بیماری‌هایی مانند آرتروز و نقرس بسیار مفید واقع شود. بیماری‌هایی از این قبیل شامل التهاب مفصل استخوان است و می‌تواند باعث درد شدید شود، اما با کاهش تورم و التهاب، درد افراد مبتلا به این بیماری‌ها به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند.مصرف این گیاه باعث هضم موثر غذا می‌شود و می‌تواند به بهبود اختلالات گوارشی مانند رفلاکس معده، استفراغ و حالت تهوع کمک بسیاری کند. همچنین این گیاه یک داروی ضد اسهال طبیعی به شمار می‌رود. پودر دانه گلپر می‌تواند به عنوان یک داروی کشنده برای بعضی کرم‌های داخل روده مصرف شود. دمنوش گلپر ترشحات معده را افزایش می‌دهد و از این طریق باعث دفع بهتر سموم بدن می‌شود.

مصلح‌های خوراکی:

سکنجبین

سرکه

×
fitness-quiz-1404