کلم ها انواع زیادى دارند که با اغلب آنها مانند کلم قرمز، کلم پیچ و کلم گل آشنایى دارید. اما بعضى از آنها مانند کلم بروکسل کمتر شناخته شده اند.
شکل ظاهرى کلم بروکسل طورى است که مى توان از آن براى تزئین هر غذایى استفاده کرد. کلم بروکسل خرد شده مى تواند در سالاد جایگزین کاهو شود و در هر نوع سوپ قابل استفاده است. بطور کلى اغلب خوراک هایى که با کلم برگى درست مى شوند مى توانند با همان روش با کلم بروکسل تهیه گردند.
کلم بروکسل سرشار از ویتامین K است. ویتامین K برای کمک به لخته شدن خون و سلامت استخوانها ضروری می باشد. کلم بروکسل حاوی ویتامین C است. این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی داشته، به جذب آهن کمک کرده و در ترمیم بافتها و تقویت دستگاه ایمنی بدن مؤثر است.
فیبر بالای موجود در کلم بروکسل به سلامت گوارش و عملکرد مناسب آن کمک میکند.
کلم بروکسل علاوه بر مواد مغذی بالا، حاوی مقادیر اندکی از ویتامین B۶، پتاسیم، آهن، تیامین، منیزیم و فسفر است.
بهتر است افرادی که از داروهای لختهکنندهٔ خون مانند وارفارین استفاده میکنند، همزمان از کلم بروکسل استفاده نکنند.
دیدگاهتان را بنویسید