مارچوبه یکی از سبزیهایی است که بیشتر در فصل بهار برداشت میشود. البته زمان برداشت آن در مناطق آب و هوایی مختلف، متفاوت است.برای نگهداری مارچوبه باید آنرا در پارچه های مرطوب پیچید و در یخچال قرار داد.مارچوبه سرشار از منیزیم، نیاسین، فسفر، پتاسیم، روی، فیبر و ویتامینهای A، B، C و E می باشد.مارچوبه ادرار آور است و ضعف مثانه را برطرف می کند. تب بر می باشد. به دلیل داشتن کلروفیل خون ساز است و کسانیکه کم خون هستند میتوانند از آن استفاده کنند. ملین است و به رفع یبوست کمک می کند.همچنین برای رفع نفخ و پیشگیری از پوکی استخوان مورد استفاده قرار می گیرد.
مارچوبه
تبدیل واحد:
کالری:
0.2
چربی
گرم
پروتئین
0.02
گرم
کربوهیدرات
0.04
گرم
دیدگاهتان را بنویسید