رب نارنج

تبدیل واحد:
کالری: 1.36
چربی گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات 0.35 گرم

رب نارنج که از جوشیدن و غلیظ شدن آب نارنج حاصل می‌شود، یک چاشنی خوب برای ترش کردن غذا‌ها است. رب نارنج در انواع سنتی و صنعتی، تهیه و تولید می‌شود. در تهیه این رب به صورت خانگی، اگر آب نارنج به صورت صحیح گرفته شود، طعم و مزه تلخی ندارد.

رب نارنج انواع غذا‌های گوشتی را خوش طعم‌تر کرده و جذب آهن را برای بدن راحت‌تر می‌ کند. از این رب می‌توان در کباب مرغ ترش، بادمجان شکم پر، سس مرغ و انواع سالاد استفاده کرد. همچنین می توان رب نارنج را با سرکه سفید مخلوط کرده و برای سرو ماهی از آن استفاده کرد. این سس طعم بی نظیری به ماهی سرخ شده می‌دهد.

مصلح‌های خوراکی:

گلاب

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404