خربزه یکی از بهترین میوههای تابستانی به شمار میرود. خربزه دارای ویتامینA است، از این رو در ترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد. این میوه به دلیل دارا بودن پتاسیم، ادرار آور است لذا باعث دفع مواد زائد و سموم موجود در خون شده و به شستشوی مثانه و کلیهها کمک می کند. همچنین از خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست هم استفاده می شود.
خربزه به واسطه آب زیاد، مواد قندی را فورا جذب خون کرده به همین سبب باعث بالا رفتن قند خون و رفع خستگی و گرمازدگی میگردد.
در میان مواد قندی و معدنی خربزه، آنزیمهایی وجود دارد که سرعت هضم غذا را افزایش داده و موجب افزایش اشتها و رفع سستی میشود.
ویتامین C موجود در خربزه، موجب جلوگیری از بیماریهای لثه می شود.
اب خربزه
تبدیل واحد:
کالری:
0.34
چربی
گرم
پروتئین
0.002
گرم
کربوهیدرات
0.08
گرم
دیدگاهتان را بنویسید