شیرینی خشک به علت ماندگاری بالا و تفاوت طعم در ایام عید بیشتر خریداری و استفاده می شود. شیرینی های خشک در انواع گوناگونی مانند شیرینی زعفرانی، قطاب، پفکی و برنجی تهیه می شوند.درست است که تمامی شیرینیها به دلیل قند و روغن به کار رفته در آن ها، کالری بسیار بالایی دارند. با این حال شیرینیهای ساده و بدون کرم، کارامل، مربا، فوندانت، عسل و خامه، میزان کالری کمتری دارند.
شیرینی خشک
تبدیل واحد:
کالری:
5.02
چربی
0.24
گرم
پروتئین
0.06
گرم
کربوهیدرات
0.65
گرم
دیدگاهتان را بنویسید