دل گوسفند کبابی

تبدیل واحد:
کالری: 1.85
چربی 0.07 گرم

پروتئین 0.2 گرم

کربوهیدرات گرم

دل یا همان قلب، از جمله فرآورده هایی است که در مقایسه با جگر سفید و سیاه بافت سفتی دارد و کباب شده آن بسیار خوشمزه است، برخی خانواده ها براین باورند که دل و قلوه ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد و با آن سوپ درست می کنند و در برنامه غذایی کودک، سالمند یا بیمار می گنجانند.باید بدانید درست است که این احشا جزء گروه گوشت طبقه بندی می شود و از نظر ویتامین های گروهB و اسید فولیک غنی هستند، آهن و روی آن ها مشابه جگر سیاه است و پروتئین آن باکیفیت و مشابه گوشت قرمز است، اما میزان کلسترول دل و قلوه مانند جگر سیاه و بالاتر از گوشت قرمز است و همچون روغن جامد حاوی چربی خطرناک ترانس است.اگرچه مصرف متعادل آن برای کودکان و نوجوانان در حال رشد مناسب است، اما برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به نقرس و آنهایی که اسیداوریک و کلسترول خونشان بالاست و افرادی که نارسایی کلیوی و بیماری های مفصلی و آرتریت روماتوئید دارند، محدودیت مصرف دارد.

مصلح‌های خوراکی:

آب لیمو ترش

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404