کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور ایرانی است که ابتدا در چهار محال و بختیاری تهیه میشد اما امروزه در سراسر ایران و جهان به خصوص خاورمیانه به یک غذای مشهور تبدیل شده است،برای تهیه آن از راسته گوسفندی، و سینه مرغ استفاده میشود. کبابی که بختیاریهای اصیل تهیه میکنند در اصل از گوشت بره و دُمبه بره استفاده میشود.به این شکل که در یک سیخ یکی در میان یک تکه گوشت گوسفندی ویک تکه چربی(دنبه) به سیخ زده میشود و یک غذای بسیار مرسوم در مناطق بختیاری نشین است.
کباب بختیاری
تبدیل واحد:
کالری:
2.6
چربی
0.11
گرم
پروتئین
0.4
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید