میوه کرن بری در شکل ظاهری مانند ذغال اخته می باشد .مهمترین خواص کرن بری جلوگیری از مبتلا شدن به سنگ کلیه و معالجه عفونتهای کلیه است.
تحقیقات نشان میدهد که کرن بری از چسبیدن پاتوژنهای هلیکوباکتر به دیوارهی معده جلوگیری میکند. مصرف کرن بری و محصولات حاوی آن عفونتهای باکتریایی در دهان، خطر ابتلا به پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه را میکاهد و از تشکیل پلاک دندانی جلوگیری می کند. آنتی اکسیدانهای کرن بری اکسیداسیون LDL را مهار میکند و از خطر ابتلا به بیماریهای قلبی ـ. عروقی می کاهد. مصرف میوه کرنبری برای درمان عفونتهای مجاری ادراری مفید است.مصرف آب این میوه یا خشک آن میتواند به سلامت مغز، سیستم ایمنی و قلب – عروق کمک می کند.
کرن بری
تبدیل واحد:
کالری:
0.46
چربی
گرم
پروتئین
0.004
گرم
کربوهیدرات
0.11
گرم
دیدگاهتان را بنویسید