جگر مرغ سرشار از آهن، زینک، فسفر و منیزیم است و ذخیره سلول های قرمز خون را افزایش می دهد و سبب تقویت ذهن سیستم ایمنی می شود.
خوردن جگر مرغ برای کسانی که خیلی سخت کار می کنند و استرس دارند، مفید است. مواد مغذی موجود در جگر مرغ، با استرس مبارزه می کنند و موجب بهبود وضعیت خواب می شود.فسفر موجود در جگر مرغ فوایدی عالی برای سلامت دندان ها و استخوان ها دارد و به رشد استخوان ها و دندان ها در کودکان کمک می کند.جگر مرغ حاوی پروتئین است که به حفظ سلامت پوست، مو و ناخن ها کمک می کند.جگر مرغ سرشار از آهن و ویتامین ب ۱۲است که نقش مهمی در روند خونسازی دارد، همچنین به تقویت حافظه کمک می کند.با همه فواید جگر مرغ که در بالا آورده ایم خوردن این غذای خوشمزه توصیه نمی شود زیرا:معمولا مقدار مشخصی آنتیبیوتیک برای پیشگیری از ابتلا به بیماری در آب مرغهای معمولی، ریخته میشود. پس از آن باید بین ۵ تا ۱۴ روز از کشتار مرغ خودداری شود اما متاسفانه برخی از مرغداری ها این مورد را رعایت نمی کنند.بنابراین مقدار زیادی از این داروها، در جگر مرغ باقی می مانند زیرا جگر، محل سم زدایی است و بسیاری از داروها، قبل از دفع از بدن، داخل جگر به روش های مختلف، خنثی می شوند.به همین دلیل هم برخی از جگرهای مرغ، آلودگی دارند. اما گوشت مرغ، کمتر تحت تاثیر آنتی بیوتیک ها قرار می گیرد و این دارو بیشتر در جگر و کلیه های مرغ تجمع پیدا می کنند.
جگر مرغ
تبدیل واحد:
کالری:
1.67
چربی
0.07
گرم
پروتئین
0.25
گرم
کربوهیدرات
0.01
گرم
دیدگاهتان را بنویسید